Wat doe ik allemaal?

Ik ben beschikbaar voor veel verschillende typen voice-over projecten.

Radio, TV of online commercials

Mijn stem heeft een gedefinieerd karakter, maar is ook erg dynamisch. Hierdoor kan ik op veel uiteenlopende manieren een passende bijdrage leveren aan het uitdragen van een commerciële boodschap, of het overbrengen van een specifiek gevoel.

Ik ben beschikbaar voor alle typen commercials, van televisie tot radio, van regionaal tot nationaal of in-store/lokaal.

Dankzij mijn marketingachtergrond ben ik goed in staat om een boodschap of gevoel te kunnen doorgronden in de grotere commerciële context, zodat deze optimaal de luisteraar of kijker bereikt. Ik ben tevens bijzonder coachbaar en volg graag aanwijzingen of richtlijnen op indien gewenst. Zo komen we altijd tot het beste resultaat.

Naar boven ↑

Bedrijfsfilms, animaties of andere online video’s

Mijn marketingachtergrond is ook hierbij erg praktisch. Ik vind graag de juiste toon en kleur voor de bedoelde boodschap, afgestemd op het doel of het karakter van de organisatie of video. Of het nu beeldmateriaal met een verkopend karakter is, of de kijker of luisteraar iets moet worden uitgelegd. Mijn verhalende stemkarakter en gedefinieerde stemkleur kunnen precies zijn wat je zoekt voor je bedrijfsfilm of -animatie.

Naar boven ↑

Documentaires & explainers

Ik hou van vertellen! Het vinden van de juiste steminzet of emotie voor het verbaal begeleiden van documentairebeelden of een uitleggende animatie vind ik prachtig om te doen. De toon kan hierin variëren van speels tot serieus of van verwonderend tot mysterieus. Met plezier of geduld kan ik dingen uitleggen, of de luisteraar meenemen en onderdompelen in een verhaal. Ik kan mijn stem inzetten voor een jonge doelgroep (kinderen) of voor een volwassen(-er) publiek.

Naar boven ↑

Stemacteur

Naast voice-over ben ik ook inzetbaar als stemacteur. Ik geniet enorm van de uitdaging die schuilt in het vertalen van bedachte karaktertrekken van een al dan niet verzonnen personage, naar een daadwerkelijk stemgeluid en dito gedrag.

Door de jaren heen heb ik geleerd om mijn stem zeer divers te gebruiken, in verschillende omgevingen en voor uiteenlopende rollen. Ik heb een groot dynamisch bereik in volume, articulatie, toonhoogte en toon, alsook een zeer groot inlevingsvermogen.

Naar boven ↑