Werkwijze & tarieven

Een prettige samenwerking valt of staat met heldere communicatie. Als voice-over en stemacteur is dat natuurlijk precies mijn ding.

Hoe werk ik?

Over het algemeen komt het altijd op dezelfde kern neer. We bespreken de tekst, de inhoud, de boodschap, hoeveel takes je wenst en het gewenste niveau van afwerking. Na deze korte briefing ga ik aan de slag.

Als er enige spoed gewenst is, kan ik je hierbij zelfs leveren binnen een werkdag. Soms zelfs sneller. Uiteindelijk ontvang je van mij één of meerdere audiobestanden met de opnames, afhankelijk van wat we afgesproken hebben.

Indien de opdracht veel context, diepgang of expressie behoeft, maak ik graag tijd om dieper in de inhoud te duiken en alles uitgebreid te verkennen.

Ook is het mogelijk dat ik op locatie kom inspreken. In sommige gevallen is dat een prettige en praktische manier om samen te werken of snel verschillende dingen uit te proberen.

Wat zijn mijn tarieven?

Een groot aantal factoren is van invloed op mijn tarieven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de lengte van de opname(s), het soort productie (bijv. commercial, animatie of documentaire), het uitzendgebied (lokaal, regionaal of nationaal) of mediumkeuze (bijv. radio, televisie, online of allemaal).

Neem contact met me op voor een passend tarief voor je opdracht. Ik reageer snel en communiceer transparant.